Gymteam på Ydø

Greve Gymteam har en masse skønne oplevelser sammen, og i en weekend i juni 2021 fik vi en ny til samlingen. Vi tog nemlig en tur til Albuen på Ydø, hvor gymnasterne skulle bevæge sig og hygge sig på tværs af alder og køn. Turen bød på en lang gå tur i sandet, stikbold, padleboard, bål, maling af sten, natteløb og en masse andre aktiviteter. Det var fantastisk at se, hvordan små og store hjalp hinanden, med det de kunne og intergerede på kryds og tværs. Især på natteløbet, blev gymnasterne udfordret på samarbejde og kammeratskab. Under natteløbet var Albuen ved, at blive overtaget af tyskerne, der ønskede at slå lejr, præcis hvor vi var. En soldat, der var sendt ud for at redde os, var styrtet ned med sin faldskærm og hårdt såret. Det var nu vores opgave at finde de spor, han havde smit ud under sit fald og finde koordinaterne til hans lokation.
Efter at koordinaterne var fundet, skulle en gruppe gymnaster gå ud i vandet og trække en båd hen til breden, så en anden gruppe kunne bære soldaten op i båden og han kunne blive sejlet til det nærmeste hospital. Alt dette skulle ske uden at blive fanget af lyssøjlerne fra de tyske vagters lommelygter. Det var derfor utrolig vigtigt, at holde sig lavt, bevæge sig langsomt og være stille. Missionen blev fuldført og børnene havde en fantastisk oplevelse, med grin og adrenalinen pumpende rundt i kroppen. Maden var vi så heldige at have fået sponsoreret af Føtex og denne hyggede vi os med at lave over ilden i fælles skab.

Turen blev sluttet af med, at gymnasternes skønne familier kom til Nakskov og var med til grillhygge hos en af trænerne. Flere af gymnasterne har efter turen skrevet, til trænerne, beskeder som “Tak for en mega god weekend,” “Fantastisk tur” og “Det er så trist, det er ovre, jeg bliver helt ked af det, når jeg tænker tilbage hvor hyggeligt det var.”

 

Comments are disabled.