KIG/MIG Konkurrencehold

Hold 19 er Greve idrætsgymnastiks konkurrence afdeling og er delt op i den mandlig (MIG) og en kvindelig (KIG) afdeling. Gymnasterne på dette hold træner 4 gange om ugen af 2,5-3 timers varighed. Holdet består af både drenge og piger, i alderen 9-18 år. Gymnasterne får et stærkt sammenhold og et godt fællesskab, hvor de både lærer af og med hinanden.

I Greve Gymnastik går vi meget op i trivsel og udvikling af den enkelte gymnast. Ikke kun gymnastisk men også så de bliver stærke, hårdt arbejdede og disciplinerede mennesker. Nogle af gymnasterne udtaler: “Jeg glæder mig til at se mine venner og trænere, hver gang jeg skal til træning.” mens en anden udtaler “Jeg bliver glad, når jeg lærer nye ting og udfordrer mig selv. Især med mod.”

Da dette er et konkurrencehold, deltager holdet ved SM, DM og kan udtages til bruttotrup til landsholdet. Derfor er prøvetræning en nødvendighed for at deltage på dette hold. Prøvetræninger aftales med den enkelte træner.

TrænereBjarke Tønnesen & Caroline Steffensen
DageTirsdag, Torsdag, Fredag & Søndag
TypeElite

Du kan dele betalingen i 2 rater mod et ekspeditionsgebyr på 150,00 kr. 1. rate kr. 2900,00 + kr. 150,00 i alt kr. 3050,00 betales nu 2. rate kr. 2900,00 betales til december 2020.